Imposibila epidemie de “gripă”

Deoarece relaţionez cu multă lume, observ şi starea de sănătate a oamenilor. De câteva zile, este din nou, epidemie de gripă. Unii spun că ar avea legătură cu răcirea vremii, dar eu nu cred. Mai degrabă cred că cineva ne îmbolnăveşte intenţionat, pulverizând deasupra marilor oraşe, din avioane, substanţe care ne dau simptome de gripă.

Convingerea că e ceva în neregulă cu gripa asta subită mi s-a confirmat azi, când vorbeam la telefon cu un amic din Sibiu. El şi toţi colegii lui de birou ÎN ACELAŞI TIMP prezintă simptome de gripă (nas înfundat, muci, gâdilit în gât).

Aşa că am pus mâna pe telefon şi am făcut un sondaj rapid printre prietenii şi cunoscuţii din alte oraşe. Oradea, Târgu Mureş, Braşov, Constanţa, Cluj, Piteşti – peste tot oamenii au nasul şi ochii roşii, tuşesc şi strănută cu muci, asediind farmaciile în cautare de nurofen-răceală-şi-gripă şi alte asemenea aşa-zise remedii.

După cum se ştie, gripa este o boală virală, provocată de virusul gripei. Medicina oficială ne spune că gripa este o boală transmisibilă prin aer sau contact direct. Asta înseamnă că viteza de propagare a unei epidemii de gripă ar trebui să se întindă pe mai multe zeci de zile, căci şi virusul transmis altor persoane are nevoie de timp pentru a incuba şi îmbolnăvi organismul, înainte de a fi propagat mai departe.

Şi atunci cum se explică apariţia unor focare de boală cu simptome de gripă, SIMULTAN în mai multe oraşe ?!

Explicaţia logică nu poate fi decât una singură. Îmbolnăvirea a fost provocată prin contaminare simultană. Cum poţi contamina aerul simultan, în mai multe oraşe ? Răspuns corect: prin pulverizarea agentului patogen deasupra tuturor oraşelor mari ale României, în acelaşi timp, cu ajutorul avioanelor. Procedeul este denumit generic chemtrails (dâre chimice) de la urmele neobişnuit de mari şi dense ce se pot observa că sunt lăsate pe cer de către anumite avioane, bănuite că ar realiza astfel de operaţiuni de pulverizare ilegală de substanţe chimice deaspura zonelor locuite.

Personal, nu cred că agentul patogen pulverizat este constituit de viruşi ai gripei. Reacţia simultană şi imediată a organismului sugerează că e vorba mai degrabă despre chimicale ce produc celor afectaţi de ele simptome similare gripei.

Dacă aş fi la guvernarea ţării, aş cere celor de la Garda de Mediu să facă analize periodice cu privire la toxicitatea aerului din localităţi, corelate cu zborurile aeronavelor pe deasupra celor localităţi sau în apropierea lor, pentru a se vedea dacă nu există cumva o legătură între aceste stranii epidemii de simptome de “gripă” şi calitatea aerului.

Un argument în favoarea teoriei mele este şi faptul că ficămea, care a stat zilele astea numai în casă deoarece nu am avut timp să o scoatem în parc, e singura din casă care e sănătoasă, în timp noi toţi adulţii din familie care ieşim pe afară, suntem cu nasurile în batiste. În plus, văd că nici nu se îmbolnăveşte de la noi, deci nu este vorba de o boală virală, ci de ceva ce are aceleaşi simptome cu gripa.

Bine bine, şi totuşi orice om cu scaun la cap se va întreba dacă nu e vorba de o exagerare, dacă nu cumva este la mijloc doar imaginaţia mea înfierbântată de teoriile conspiraţioniste citite pe net. Cui ar folosi ca toată lumea să aibă simptome de gripă şi să bage grămezi de bani în astfel de operaţiuni secrete costisitoare, de pulverizare în secret de substanţe nocive sănătăţii, din avioane !? Răspunsul este simplu: marile companii farmaceutice, interesate să ne bage pe gât tot felul de pastile care ne uşurează chipurile suferinţa, dar în mod sigur, buzunarele.

Aş fi curios să aflu câţi dintre voi, cei ce aţi avut răbdarea să citiţi acest articol, aveţi simptome de răceală şi gripă în acest moment, sau aveţi în jur oameni care prezintă astfel de simptome ?! Lăsaţi vă rog un răspuns la comentarii, să vedem, aşa, ca un mic sondaj, dacă se confirmă sau se infirmă teoria mea.

Personal, am ales să nu mai iau medicamente care doar îmblânzesc efectele bolii, fără a o vindeca (gen nurofen sau teraflu). Aşa cum scriam şi mai demult, la mine are efect CTB-ul, nişte pastile (destul de scumpe de altfel) cu vitamina C şi zinc.

Deloc întâmplător, vitamina C are efecte foarte puternice în cazurile de intoxicare cu metale grele, stimulând sistemul imunitar să lupte pentru eliminarea acestora din organism.

sursa: rapcea.ro

1885 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.