ARON, single de debut: “No One Like You”

Portofoliul Global Records s-a marit cu inca un artist tanar, ARON care a lansat single-ul de debut. Piesa, “No One Like You”  a fost compusa si produsa de Vanotek in studioul Smash Production impreuna cu Adriana Rusu, Alexandra Tirtirau, Ionut Catana (The Code), dar si Aron.

Vanotek si The Code sunt cei care au compus si produs piesa “I’m Coming Home”, semifinalista la Selectia Nationala Eurovision.

Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, in regia lui San, povestea fiind despre  iubirea dintre doi indragostiti; el este „bantuit” de prezenta ei pe care o vede in toate persoanele din jurul lui. “Sunt foarte emotionat odata cu lansarea primului meu single “No One Like You”. Ii multumesc lui Vanotek pentru piesa si pentru incredere, iar celor de la Global Records pentru ca m-au acceptat in familial or”, a declarat Aron.

Aron este un tanar de 18 ani, din Zalau, care studiaza la Budapesta. Cunoscut publicului din Romania in urma participarii la X Factor, promite sa devina un nume in industria muzicala din Romania.

1972 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.