RADU lansează noul single “Arde”

RADU, cel mai tânăr artist din portofoliul Global Records, se alătură unor artiști deja consacrați precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Alexandra Stan, Lariss sau Nicoleta Nuca. Piesa lansată se numeste “Arde” și a fost compusă de Radu împreună cu The Farmers (Andrei Prodan și Claudiu Ursache), Cătălin Constantin și produsă de The Farmers; aceștia au compus piese pentru INNA, “Fata din rândul trei”,  Antonia “Hurricane”, Carla’s Dreams, Holograf.

Video-ul online a fost filmat la Cluj, director of photography/ editor: Sergiu Margaian, Tiberius Margaian (DoP assistant).

Single-ul de debut al lui Radu se numeste “Suflet Tacut”, de asemenea, compus si produs de el cu The Farmers.

 “Radu este una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit, un băiat extrem de talentat, mă bucur să îl cunosc și că face parte din echipa Global Records”, a spus INNA. Radu Farcane este un tanar de 16 ani, foarte talentat, cu o voce puternica, implicat in competitii sportive de baschet de performanta de peste 6 ani. De asemenea, participă la festivaluri de teatru atât în țară, la San Remo și bineînțeles, este pasionat de muzică, petrecând timp în studio pentru compus.

Radu a urcat pe scena de la UNTOLD Festival Cluj și a cantat în deschiderea concertului Carla’s Dreams de luna aceasta de la Hard Rock Café.

1758 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.