Nicoleta Nuca lansează un nou single: “Amintiri”

Nicoleta Nuca revine cu un nou single, special pentru aceasta toamna. Piesa se numeste “Amintiri”, a fost compusa de Carla’s Dreams, fiind produsa de Alex Cotoi si Claudiu Ursache. A fost lansata la Global Records.

12795240_1013359708739368_5246758250369701817_oVideoclipul piesei a fost filmat si regizat de BR Films (Roman Burlaca, regizor si George Secrieru, DoP, echipa cu care colaboreaza de obicei Carla’s Dreams pentru clipurile lor). In ceea ce priveste imaginea solistei, de styling si tinute s-a ocupat Eniko Szanto. „Am foarte mari așteptări de la piesa ‘Amintiri”. Imi este foarte draga aceasta piesa inca de acum un an cand am auzit-o prima data si ma bucur mult ca cei de la Carla’s Dreams au avut încredere in mine si in capacitatea mea de a putea transmite mesajul acestei piese!Clipul este pe măsura piesei, desi nu a fost deloc usor la filmari. Am filmat pe un lac la cateva ore de Chisinau unde a trebuit sa ma tăvălesc prin praf, namol, apa murdara, dar cred ca au meritat sacrificiile, iar rezultatul este unul pe măsura” a precizat cântăreața. Nicoleta Nuca a lansat un preview a acestei piese intr-o sesiune live.

In aceasta vara, artista a lansat single-ul “Castele de Nisip”, o piesa cu un sound diferit fata de piesele cu care artista si-a obisnuit fanii.

In urmatoarea perioada, Nicoleta Nuca sustine concerte in toata tara si lucreaza in studio pentru piese noi pe care le va lansa in curand.

 

1717 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.