PRO VITA: Planned Parenthood și dominația ideologiei morții


Planned Parenthood (care în românește s-ar traduce prin „Planificarea familiei” și prescurtat PP) este principala organizație de promovare a avortului și a educației sexuale în lume, sub acoperirea așa-numitelor „drepturi sexuale și reproductive”. O importantă preocupare a strategilor PP este lobby-ul politic pentru schimbarea legislațiilor care apără valorile morale și drepturile parentale, acestea fiind obstacolele principale din calea realizării obiectivelor oculte ale organizației.

Deși teoretic un ONG cu sediul în SUA, Planned Parenthood are caracteristicile unei adevărate industrii, cu o „cifră de afaceri” de circa 1 miliard de dolari anual și subvenții de la numeroase guverne și de la instituții internaționale (UE, ONU). Doar guvernul american o finanțează cu circa 450 milioane USD anual.

Planned Parenthood este prezentă, prin organizațiile afiliate, în zeci de țări, inclusiv în țări în curs de dezvoltare. Afiliata din România se numește Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală (SECS), iar cea din Republica Moldova, Societatea de Planificare a Familiei. Ambele, bine „înșurubate” în structurile de comandă și control ale ministerelor Sănătății din ambele țări, indiferent cine le-ar conduce.
index
Nu ne ferim să afirmăm că cel puțin o parte din vina pentru catastrofa demografică a României și a Republicii Moldova de azi și pentru milioanele de avorturi care au însângerat aceste țări după 1990 o au pleiada de grupuri care promovează așa-zisa „planificare familială”, printre care PP și afiliatele sale locale. În ultimii ani, cel puțin în România, după semnalele de alarmă trase de Academia Română, problema demografică a fost inclusă pe lista amenințărilor la siguranța națională. Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală este și principala susținătoare a introducerii cursurilor obligatorii de „educație” sexuală, acțiune care cel puțin până în 2016 a eșuat din cauza opoziției societății civile. De aceea, perpetuarea sprijinului oferit de autorități unor astfel de grupări care promovează anti-natalismul și ideologia genocidară a „dreptului la avort”, sau tolerarea unui astfel de sprijin nu poate fi, în opinia noastră, decât iresponsabilă și trădătoare.

În acest buletin informativ vă oferim un raport despre istoricul și activitatea Planned Parenthood și a afiliatelor sale. Raportul PLANNED PARENTHOOD – ISTORIA COMPLETĂ, foarte bine documentat și cu peste 200 de note și link-uri spre materiale online, este realizat de ADF International (www.ADFInternational.org), alianță juridică ce are misiunea de a apăra libertatea religioasă, sanctitatea vieții, căsătoria și familia. Traducerea, adaptarea și câteva dintre notele explicative aparțin PRO VITA București (www.asociatiaprovita.ro).

Efortul nostru de pregătire și diseminare a versiunii românești a acestui raport are ca țintă părinții din România: ceea ce Planned Parenthood și acoliții săi urmăresc este preluarea controlului asupra copiilor și ruperea acestora de valorile familiale prin provocarea și alimentarea unor conflicte cu părinții, folosind imensa influență distructivă pe care sexualitatea greșit canalizată o are asupra tinerilor. În fapt, PP continuă și amplifică experimentul „revoluției sexuale”: acesta a distrus morala sexuală sănătoasă care domina lumea occidentală până în anii 1950 și a dat roadele otrăvite care se pot vedea azi în situația jalnică din lumea euro-atlantică, aflată într-o perpetuă criză economică, socială, a imigrației și a identității.

Părinții responsabili din România și din lume trebuie să se ridice în apărarea copiilor lor, pentru a căror devenire vor da, ei în primul rând, socoteală în fața celor doi judecători supremi: unul al acestui veac – Istoria, și celălalt, al tuturor veacurilor – Hristos.

Vă rugăm, așadar, răspândiți în rândul membrilor familiei, printre prieteni și cunoscuți, raportul PLANNED PARENTHOOD – ISTORIA COMPLETĂ.

Citiți și: „Planned Parenthood” moderează dezbateri la Ministerul Sănătății

Chemare la acțiune

  • Trimite acest buletin mai departe prietenilor tăi și invită-i să se aboneze la edițiile viitoare.
  • Păstrează legătura cu noi prin email, telefon sau FaceBook. Toate reacțiile sunt bine primite.
  • Organizația noastră este neeligiblă pentru fonduri publice din cauza atitudinii sale de opoziție fără compromis față de avort. Deci, supraviețuim doar cu ajutorul comunității – adică al vostru. Fă acum o donație!

„Secerișul e mult, dar lucrătorii sunt puțini.” (Matei 9,37)

 

4872 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.