Carla’s Dreams cucerește topurile din Rusia și China

 

CSD6Carla’s Dreams revine cu o piesă specială pentru piața moscovită, “Треугольники” (Triunghiuri ). Este una dintre piesele care vor fi incluse pe albumul în… limba rusă la care lucrează. Melodia este produsă împreună cu Alex Cotoi. Pentru acest clip, artiștii amintiți au colaborat cu echipa cu care a făcut și videourile anterioare: Roman Burlaca (regizor) și George Secrieru (DoP).

Pe lângă albumul în rusă, Carla’s Dreams lucrează deja la un nou album în melodioasa limbă română, în curând, urmând să lanseze și noul single.

 Cele mai recente single-uri “Acele”, “Te Rog” și “Sub pielea mea”, au peste 100 de milioane de vizualizari pe YouTube și locul 1 pe radio și TV în România, concerte în toată țara și recunoaștere internațională. “Sub pielea mea #eroina” a cucerit radiourile din Rusia, Franța, dar și India sau chiar China.

În prezent este pe locul 1 la radiourile din Rusia, unde Carla’s Dreams se află în turneu de promovare împreuna cu Warner Music, casa de discuri slavă, la cele mai importante posturi, pe locul 7 în top Shazam si pe locul 5 în iTunes, din Rusia.

CSD4Piesa “Sub Pielea Mea” a fost pe locul 11 in Top Shazam Worldwide, devansând artiști precum David Guetta, Justin Bieber, Pink, Adele, Major Lazer și se menține în topul Shazam din Ucraina, Belarus, Kazakhstan, Liban, Armenia, Letonia, Georgia, Serbia, Lituania, Croatia, Finlanda, Grecia, Suedia, Israel, China, Ungaria, Austria si Italia.

CSD2La finalul lunii septembrie, trupa va merge in turneu de promovare în România, Franța, Dubai, Rusia și Moldova. Carla’s Dreams este unul dintre proiectele din Moldova cu cea mai mare ascensiune care au reusit sa cucereasca publicul intr-un timp relativ scurt.

Artiștii amintiți sunt cei care și-au obișnuit publicul cu un mesaj diferit, dar puternic, cu o abordare diferită. Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Moldova și România, Carla’s Dreams nu sunt doar niste artisti, ci vocea tinerilor care sunt atrasi si fascinati de piesele lor sincere.

1943 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.