Scandalul Microsoft: “Kovesi/ Coldea: cine l-a numit pe Vartic Ministru Secretar de Stat, director general OLAF ? Și de ce?”

ciolos_vartic_kovesi_coldea_gates_kessler_ghita_vladescuFostul procuror şef al DIICOT, Alina Bica a relatat, la Antena 3 cum se fac numirile în instituția abilitată cu lupta anticorupție : “Nu am ajuns în fruntea DIICOT datorită Elenei Udrea sau a lui Traian Băsescu. Dacă m-ar fi propus ei, atunci aş fi avut altă poziţie. Nu mai contează cine m-a propus, cealaltă parte…(…) Eu nu am fost propusă de echipa Traian Băsescu-Elena Udrea. Din moment ce am spus că nu am fost propusă de această echipă este lesne de înţeles care era cealaltă tabără”. În vremea respectivă, Victor Ponta era premier şi ministru interimar al Justiţiei, adică cel care făcea propunerile oficiale pentru funcţiile de procuror.

Kovesi vs. Bica

 Bica presupune că este a fost pusă sub acuzare din varii motive: “Poate să fie dosarul Transgaz, poate antipatia procurorului șef Codruta Kovesi. Deși antipatie e puțin spus, am contrazis-o public pe Kovesi. A fost o stare de tensiune între noi care între timp s-a acutizatGâdea a pus o fotografie în care apăreau Alina Bica şi Laura Codruţa Kovesi. La vederea fotografiei, Bica a comentat ”Urâtă fotografie”!

 Bica vs. Coldea

Referitor la generalul SRI, Florian Coldea, Alina Bica a declarat: “Am avut o relație instituțională proastă cu generalul Coldea, deși… e puțin spus proastă.”

Doamna Kovesi – Domnule Coldea,

Ce “servicii” a făcut Marius Vartic “sistemului ticăloşit” finanţat, protejat şi promovat de Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS, în asociere cu UE şi OLAF, şi în beneficiul SRI, MAI şi mulţi alţii, astfel încît să fie numit MINISTRU SECRETAR DE STAT DIRECTOR GENERAL OLAF, un fel de Giovani Kessler mai dîmboviţean ?

Ameninţările, tortura şi terorismul practicate de către acesta sunt criterii de promovare în sistemul “reformat” de Kovesi – Coldea – Maior, pentru propria protecţie şi promovare PROPAGANDISTICĂ !

Domnule Prim Ministru,

Ministrul Cristian Ghinea, se plînge că România e Columbia şi că Sebastian Ghiţă îl ameninţă pe el personal (ex. Carmen Roşu, Robert Negoiţă, etc.) cu moartea şi îi ameninţă familia, în timp ce îl numiţi pe MARIUS VARTIC MINISTRU SECRETAR DE STAT în subordinea Guvernului, omul care îl protejeaza pe Sebastain Ghiţă, Sebastian Vlădescu, Claudiu Dumitrescu, Laura Codruţa Kovesi, Florian Coldea şi mulţi alţii pentru crime flagrante şi exhaustiv probate.

Domnule Prim Ministru există limite pentru orice situaţie RIDICOLĂ şi infracţionala în care vă aflaţi în prezent împreună cu Marius Vartic, promovat de Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea.

Vom reveni.

2050 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.