Constanța fără SRI și DNA: s-au furat voturi, au candidat iar pușcăriabili!

(foto facebook: Ovidiu Brailoiu, candidat psd-ist la Primăria Eforie).
foto facebook Ovidiu Brailoiu.

Suntem intoxicați continuu prin megafoanele minciunii că SRI-ul și DNA-ul, în principal, informează și acționează împotriva cazurilor de corupție, mai ales în situațiile în care este atinsă siguranța națională. Furtul organizat de voturi la Constanța, din 5 iunie, demonstreaza clar, o dată în plus, complicitatea tuturor institutiilor menite teoretic sa susțină lupta anticoruptie la jaful si protejarea penalilor.

DNA-ul si SRI-ul au produs un atac grav asupra României în momentul în puscariabili de notorietate au candidat nestingheriti pe listele locale (fiind protejați tacit prin nesoluționarea dosarelor care schelălăie asurzitor din birourile unei armate de procurori!) iar la toamnă viseaza să îsi admire „tunurile” de zeci si sute de milioane de euro de la tribuna Senatului sau a Parlamentului. Râd sfidător pe seama „fraierilor” care au sperat disperat într-o schimbare după revoltele din toamnă, râd când asculta interceptarile telefonice referitoare la jaful din sectiile de votare dar si combinațiile dintre anumiți „independenți” îmbogățiți în epoca de aur a cârdășiei USL-ului și vechii lor tovarăși.
Dar partea cea mai terifiantă este sa citim astăzi – exact in contextul fraudării voturilor și prostituarii dreptei de către ong-urile lui Soros, PNL sau parodierea nationalismului si opoziției de către clonele PSD – că premierul Dacian Cioloș ar putea să preia… conducerea liberalilor! Asta in condițiile în care pentru orice român zdravăn la cap, cele două mari partide care definesc dezastrul și dimensiunile corupției, PSD și PNL, sunt ilegitime și singurul lucru pe care îl pot face acestei țări nefericite este să dispară în purgatoriul memoriei, acolo unde sunt aruncate toate coșmarurile românilor.
13165935_1024262720975641_5062149427946450776_nRepet, poate fi un moment extrem de riscant pentru vechile găști politice. În momentul când toate speranțele de a trăi mai bine în țara asta au dispărut, când orice rezistență susținută prin mijloace democratice devin inutile,… oare ce urmează? Evident, regretele și explicațiile vor fi tardive și inutile!

2478 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.