Ne-am făcut datoria.

Dragi camarazi, misiune indeplinita!
Ne-am dus la final promisiunea facuta la manifestatiile anticoruptie: am luptat pana la capat pentru a oferi acestui judet o lectie de demnitate, unitate si nationalism impotriva vechilor partide care definesc coruptia si dezastrul Constantei.13344525_1222646557768341_1141111922175415918_n Am promis ca vom lupta prin toate mijloacele pe care ni le permite democratia impotriva partidelor penale, am facut-o! Am promis ca dintre simpli protestatari voi face o echipa de candidati la functiile de consilieri: o gasiti pe lista la Municipiul Constanta.
Nu organizarea protestelor a fost etapa cea mai grea ci cea politica pentru ca aici este proba de foc din care caracterele slabe cedeaza in fata compromisurilor sau deznadejdii iar cele motivate isi urmeaza mai departe crezul.Mariapndprofil

A meritat fiecare sacrificiu, avem constiinta ca am facut tot ce ne-a stat putinta iar cei care ne-au tradat si-au cunoscut nevolnicia si mizeria.
Nu voi multumi niciunui opozant politic pentru nimic pentru ca aceste tensiuni nu sunt, asa cum s-au obisnuit prosteste, „un simplu joc al promisiunilor” ci e enorma responsabilitate de care depind milioane
de suflete.
Le multumesc acelor oameni determinati si puternici care au avut incredere in mine si am ramas uniti in ultimele sase luni, gestul nostru a ridicat moralul unei tari intregi dezbinata de interese mizere.

Ii multumesc deputatului Daniel Fenechiu și camaradului Rapcea Mihai pentru curajul si hotararea de a organiza un partid nou, naționalist și radical împotriva vechilor structuri politice sau mafiote.
Urmeaza un nou capitol in care noi, cei ce am alimentat valul revoltelor împotriva nemerniciei politicianismului, sa redefinim prin exemplul propriu menirea politicienilor: TOTUL PENTRU ROMÂNIA!
DOAR AȘA SĂ NE-AJUTE DUMNEZEU!13343058_1222646667768330_8

1815 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.