GGirls, new în topurile radio: ‘Call the Police’

Una dintre cele mai neasteptate colaborari din industria muzicala se lanseaza astazi: GGirls, un proiect Global Records, reuneste unele dintre cele mai iubite artiste din Romania, INNA, Antonia si Alexandra Stan, carora li se alatura Lori, cunoscuta publicului in urma participarii la Vocea Romaniei si proiectele live din care a facut parte.

Prima piesa a proiectului GGirls se numeste ‘Call the Police’ si a fost compusa de Eric Turner, cu care INNA a colaborat pentru  “BOP BOP”, Julimar Santos Oliveira Neponunceno, Marcel Botezan si Sebastian Barac (Marco&Seba), producatorii romani care au compus cele mai mari hituri ale INNEI, dar si pentru Akon.

Videoclipul a fost filmat in Bucuresti, la Palatul Noblesse, in regia lui Roman Burlaca, cel care a facut cele mai cunoscute videoclipuri ale celor de la Carla’s Dreams (“Te rog”, “Sub pielea mea”, “Acele”, “Unde”), DoP Marius Panduru (castigator al numeroase premii pentru cea mai buna imagine). Cele patru artiste sunt sexy, puternice, increzatoare in propriile forte.

De imaginea lor, s-au ocupat: RDStyling pentru tinute, Andra Manea (make-up INNA si Antonia), Sorin Stratulat (hair INNA si Antonia), Dana Petrina (make-up Lori), Tania Cozma (make-up Alexandra Stan) si Alex Ifimov (hair Alexandra Stan).

“GGirls, un proiect cool, alaturi de colegele mele, artiste Global Records de la casa mea de discuri: Antonia, Alexandra Stan si Lori. Sunt incantata sa va prezint “Call the Police”, o piesa care imi place mult. Enjoy!”, a declarat INNA.

“Pentre mine, proiectul inseamna GGirls, patru tipe intr-o combinatie misto, party, dans, no stress. La filmari a fost interesant, a fost prima mea experienta cu o echipa atat de mare la un videoclip; oameni profi, haine frumoase, locatie glamour, am ras, a venit politia, mi-a placut, a fost cool. Piesa mi-a placut de la primul play, iti da o energie buna, iar colaborarea cu fetele mi s-a parut foarte tare”, a spus Lori.

“Ma bucur sa fac parte din GGirls alaturi de INNA, Alexandra Stan si Lori! “Call the Police” este o piesa fresh si ne dorim ca fanii nostri sa danseze si sa se distreze”, a declarat Antonia.

“Daca ieri am lansat “Ecoute”, un clip plin de candoare, astazi, in “Call the Police”, joc rolul fetei rele. Ce-i drept, imi place sa fiu cand ingeras, cand pisicuta rea :).  Se pare ca suntem prea sexy, sa ne aresteze cineva!”, a spus Alexandra Stan.

 

In aceasta perioada, INNA se pregateste de lansarea unui nou single “Heaven”, al carui videoclip a fost filmat in Mauritius. Antonia promoveaza “Suna-ma”, colaborarea cu Carla’s Dreams care are peste 6 milioane de vizualizari pe YouTube, Alexandra Stan a lansat single-ul “Ecoute” feat. Havana, Lori urmeaza sa revina cu piese noi.

2403 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.