Daniel Fenechiu închide campania electorală a PND la Constanța

Daniel Fenechiu, președintele Partidului Național Democrat (PND), va saluta, mâine, 03 iunie, Organizația Județeană a PND Constanța; la ora 10.30 va fi așteptat de membri și simpatizanți la sediul organizației locale (Bd. Ferdinand nr.51 A), de la ora 11.30, la Ovidiu, iar la ora 12.00 va fi prezent la Lumina.13240540_1210931892273141_753646876785001235_n

Organizația Județeană a Partidului Național Democrat atrage atenția asupra pericolului extrem reprezentat de refuzul vechilor partide – care au administrat dezastruos orașul – de a sprijini lupta anticorupție, depolitizarea instituțiilor și eforturile de curățare a clasei politice împotriva foștilor comuniști!

Facem un apel la toți constănțenii să trateze cu responsabilitate participarea la vot și să acționeze hotărât împotriva oricăror șanse de refacere a vechilor structuri de tip USL la Constanța, împotriva oricăror posibile înțelegeri dintre PSD și PNL de a decide mai departe soarta acestui județ devastat de sărăcie, șomaj, politicieni cu dosare penale și incompetență!

Suntem revoltați de propaganda mincinoasă a liberalilor care îndeamnă cetățenii să nu voteze partidele noi ( vizează în special PND-ul) pentru a masca vechiul lor concubinaj politic cu PSD-ul în administrația locală sau la conducerea instituțiilor. PNL-ul și-a ratat iremediabil legitimitatea morală de a reprezenta rolul de opoziție de dreapta atât prin legile antinaționale pe care le-a promovat alături de partidul lui Ion Iliescu cât și a refuzului de a elimina interesele de grup și confiscarea averilor ilicite!

Alegerile din data de 5 iunie reprezintă singura șansă democratică prin care românii pot sancționa corupția, trădarea și nemernicia vechilor partide cu lideri penali, singura șansă prin care constănțenii pot spune un NU hotărât împotriva taxelor nejustificat de mari la utilități, șomajului provocat de vechile grupuri infracționale care au căpușat administrația, distrugerii spațiilor verzi, abuzurilor de orice fel și a celor care au pus mai presus propriile interese decât viața, sănătatea și nivelul de trai al celor care le-am suportat minciunile și neputința în ultimii 26 ani. Partidul Național Democrat Constanța rămâne definit prin fermitatea împotriva corupției, politicianismului și comunismului: TOLERANȚĂ ZERO PENTRU PENALI!

 

1799 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.