Prim-adjunct nou al inspectorului-şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.

     În deschiderea ceremoniei, s-a citit numirea în funcţie şi au prezentate aspecte din viaţa profesională, evoluţia în carieră, cursuri şi stagii de pregătire absolvite de noul prim-adjunct al inspectorului şef: „prin ordin al Inspectorului General al Jandarmeriei Române, ca urmare a promovării concursului organizat de către Jandarmeria Română, începând cu data de 01 mai a.c., domnul locotenent colonel Chelu Adrian, şef serviciu-Serviciul Ordine şi Siguranţă Publică, s-a numit în funcţia de prim-adjunct al inspectorului şef  la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.” Lt.col. Adrian Chelu este născut la data de 26 septembrie  1971 în localitatea Turnu Măgurele, este căsătorit şi are doi copii.

Lt. col. Adrian Chelu
Lt. col. Adrian Chelu

 Din anul 1994 şi până în prezent a îndeplinit succesiv mai multe funcţii în cadrul Jandarmeriei Române : comandant de pluton, comandant de companie, comadant de detaşament,  ofiţer specialist, şef serviciu Ordine şi Siguranţă Publică. Este absolvent al Academiei de Poliţie A.I.Cuza – Facultatea de Drept. În timpul carierei militare a urmat şi absolvit diferite cursuri de perfecţionare şi de pregătire.

De asemenea,  col.  Silviu Claudiu Negrilă , adjunct al comandantului la Unitatea Specială nr. 76 Jandarmi Protecţie Instituţională Bucureşti, ca urmare a rezultatului obţinut la concursul organizat,  s-a mutat în interesul serviciului la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa şi s-a numit în funcţia de adjunct al inspectorului şef. Este născut la data de 13 martie  1970.  Din anul 1994 şi până în prezent a îndeplinit succesiv mai multe funcţii în cadrul Jandarmeriei Române: ofiţer specialist, şef  birou, adjunct al comandantului. Este absolvent al  Facultatăţii de Inginerie şi Management Sisteme Tehnologice din cadrul Universitaţii Politehnica Bucureşti. În timpul carierei militare a urmat şi absolvit diferite cursuri şi forme de pregătire profesională.

Sorry, there are no polls available at the moment.

4554 cititori.

One thought on “Prim-adjunct nou al inspectorului-şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.