România absurdului: a fi patriot este un delict dar dacă eşti infractor este o mare fală?!?

România, la cheremul primarilor!
1798288_435473609889567_2099965080_n
prof. dr. Mircea Vintilescu

Văd că societatea civilă se tot divizează. Până mai ieri erau segmente ale cetățenilor indiferenți (grup deosebit de mare și consistent), apoi segmentul cetățenilor educați cu simț de responsabilitate civic mare (grup mic și neglijat de societate), segmentul cetățenilor cu rol de trompetă (grup afiliat pe lângă diferite formațiuni politice, dar vocal, cu toate că nu este așa de numeros), la care în ultimul timp s-a atașat și segmentul CETĂȚENILOR TICĂLOȘI (care se pare că este într-o continuă dezvoltare numerică). 

Acest ultim grup foarte vocal în ultimul timp, care are reprezentanți de marcă din rândul acelor intelectuali care și-au vândut pe câțiva țechini conștiința și sufletul forțelor obscure, a tot propovăduit cu ocazia candidaturii lui Marian Munteanu la funcția de Primar General al Bucureștiului, că acest individ are numai bube negre, că este creștin și nu este bine acest lucru, că este patriot și naționalist fapt care dezonorează poporul român, că este …. și în final că nu avem nevoie de acești români adevărați care nu mai au ce căuta în noua Românie europeană.

Eu nu înțeleg de ce acest grup vocal și bine articulat la argumente absurde dar bine plătite, de ce tace mâlc la postura de candidați a unor politicieni infractori dovediți cu acte în regulă, dar care aflându-se la limita unor legii imperfecte aiuresc electoratul că ei nu sunt hoți, ci numai niște victime politice, dar care dacă ajung primari o să ne aducă numai miere și lapte.

Bănuiesc că în mintea CETĂȚENILOR TICĂLOȘI, faptul de a fi INFRACTOR SADEA, corespunde normelor lor de etică care vezi doamne sunt identice cu normele europene. Apoi tăcerea lor la apariția grupului de candidați infractori mă face să cred că oamenii aceștia au deja PARANOIA instalată în stadiu nu numai cronic, dar și acut.Citat-Petre-Tutea-638x338

Trebuie să ne întrebăm cu toții cum de li se mai permite acestor impostori ai normelor de morală și etică care se cred spuma intelectualității românești să mai dea asemenea recitaluri ridicole în public. Cum de nu avem curajul să le spunem verde în față că fac de rușine neamul românesc, că din rolul de dascăli pe care trebuiau să-l aibă, au devenit adevărate IUDE ale neamului.

Oare acest grup al CETĂȚENILOR TICĂLOȘI chiar vor să demonstreze întregii lumi că ROMÂNIA ESTE ȚARA ABSURDULUI și că pe aceste meleaguri oamenii simpli nu au nimic de spus la acest demers nebunesc al lor? Apoi trebuie să ne întrebăm noi toți românii cu bunul simț păstrat din moș strămoș, până când vom mai suporta asemenea scursuri umane care doresc ca noi să nu mai avem nici un viitor?

 

13321 cititori.

One thought on “România absurdului: a fi patriot este un delict dar dacă eşti infractor este o mare fală?!?

  1. Ne-am last dusi de nas de toate minoritățile din țara pe care i-am votat noi cu mina noastră! 26 de ani n-am reusit să intelegem cît rău ne-am făcut ,desii străbunii nostrii au combatut cu unguri,nemti,rusi,sau alte minorități de alungul istoriei.Ceea ce Mihai Viteazu a reusit luptand ,să ne lase o țară mare unită si frumoasă noi am pus-o ca pe un altar de argint la picioarele acestora si ne-am făcut sclavii lor.Mi-as dorii să votez cu un partid care să se cheme Dacia,unde pe lista partidului să nu apară acesti venetici care ne-au vândut ca Iuda si unde dacii adevărați să conducă pentru că sînt majoritari,ei să decidă pentru copii nostri nu străinii mereu cu gîndul la cotropire.Ardealul cere autonomie?…dar de ce,cind toti sintem frați ?Raspunsul e clar sint ungurii ce cer autonomia.Monarhici vor pe Regină ,dar care dintre ei au fost daci?O parte din noi vrem cu rusii,dar de ce,sînt ei rusii daci?O parte vor cu Americanii,dar de ce,americanii sînt daci?Hotărăste dacule ori slugă in tara ta ori stăpîn…. pînă mai ai o țară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.