Candidații PND la Ovidiu și Lumina

Organizația Județeană Constanța a Partidului Național Democrat (PND) a prezentat joi, în cadrul unei conferințe de presă desfășurate la sediul partidului situat pe Bd. Ferdinand nr.52, candidații la primăriile Ovidiu și Lumina.

Astfel, pe lista PND pentru Primăria Lumina a fost validată candidatura consilierului local Paraschiv Bucur. Paraschiv Bucur - PND LuminaÎn vârstă de 67 ani, este un gospodar desăvârșit și are o bună situație financiară (deține o societate comercială profitabilă). Respectat și îndrăgit de cetățeni, atât pentru implicarea în diferite proiecte în interesul comunității dar și pentru numeroasele activități umanitare pe care le-a inițiat in anii anteriori, Paraschiv Bucur a luat decizia de a se implica în conducerea administrației locale din dorința de a ajuta, pentru că nu poate rămâne insensibile la nevoile comunei,… multe și apăsătoare: locuitorii se confruntă cu un nivel scăzut de trai, pensiile și salariile mici nu le ajung nici pentru plata utilităților sau necesităților medicale iar lipsa locurilor de muncă a condus la adevărate drame în rândul familiilor care sunt afectate de căutarea unor surse de venit decente. Pe lângă soluționarea problemelor provocate de lipsa locuitorilor de a găsi oportunități de angajare, candidatul PND dorește să rezolve problema lipsei gropii de gunoi ecologice, a iluminatului public, necesitatea unei cantine sociale pentru pensionarii cu pensii umilitoare, un parc necesar petrecerii timpului liber, o piață decentă pentru valorificarea produselor autohtone și, un aspect dureros pentru secolul în care trăim, lipsa apei potabile în satul Sibioara. Paraschiv Bucur este un lider cu experiență în administrație și atașat sufletește de nevoile comunei. Are doi copii realizați profesional și material. Pune accent pe valorile familiei, este credincios și este dedicat intereselor, propsperității și unității oamenilor din comună.

Doina Gheorghe este candidata PND la Primăria Ovidiu.Doina Gheorghe -PND Ovidiu Nu a mai făcut parte dintr-o altă formațiune politică, este absolventă a Facultății de Drept București, Secția Studii Juridice, promoția 1977. Din 1978 până în 1991 a lucrat ca jurist consult și consilier juridic. Între 1991 – 1996 a lucrat ca Secretar la Primăria Ovidiu, perioadă în care s-a aplicat Legea 18 a fondului funciar, s-a inventariat domeniul public și privat; de remarcat este că aplicarea legii amintite în oraș a fost realizată fără contestații, abuzuri și procese în instanță. Din 1996 a absolvit examenul de notar, funcție în care a lucrat până în anul 2013 și a câștigat aprecierea multor cetățeni pe care i-a ajutat în diferite chestiuni juridice. Doina Gheorghe și familia acesteia – cei doi copii și soțul – sunt legați sufletește și pe viață de orașul Ovidiu. Are o situație materială mulțumitoare, intră în politică pentru a consolida relația dintre administrație și cetățeni, pentru a putea ajuta toate categoriile sociale cu problemele specifice. Ca și în celelalte localități ale județului, prioritară pentru candidatul PND este rezolvarea problemei lipsei locurilor de muncă. Doina Gheorghe urmărește să extindă zona intravilană a orașului întrucât există un cartier mare care nu dispune însă de utilități. Printre proiectele pe care urmărește să le dezvolte punctează, pentru moment, și necesitatea unui parc pentru copii sau o piață pentru comercializarea produselor locale.

 Sorry, there are no polls available at the moment.

2222 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.