Mira lansează single-ul şi videoclipul „Bella”

Mira, MiraBella, lanseaza un nou single, o melodie energică şi ritmată, care îmbină limba engleză cu limba spaniolă, în ton cu zilele senine de vară ce urmează. Piesa “Bella” a fost compusă de către Oana Mădălina Dumitru şi produsă de către Marcel Botezan şi Sebastian Barac.

Videoclipul a fost filmat în Bucureşti şi este regizat de către Khaled Mokhtar, iar din echipa creativă fac parte Costina Lumezeanu – make-up artist, hair stilist  Ştefan Ungureanu şi stilist Costantin Popoiu.

“Sunt fericită ca se lansează ‘Bella’ la scurtă vreme după ce am împlinit 21 de ani. Este cadoul perfect pentru un artist. ‘Bella’ este o piesă pe gustul meu, veselă, energică şi sper să le placa fanilor mei surpriza pe care le-am pregătit-o”, a declarat Mira.

Mira a devenit cunoscută publicului odată cu participarea la Vocea României. Ulterior, a lansat “Dragostea nu se stinge” în colaborare cu What’s Up şi KIO,  piese cu Zhao, cu Piticu’ si nu în ultimul rând, featuring-ul cu Corina şi Skizzo Skillz pentru “Fete din Balcani” (30 de milioane de vizualizări!). Single-ul “Bella” este o co-producţie Cat Music şi Global Records.  Sorry, there are no polls available at the moment.

 

2027 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.