S-A ÎNFIINŢAT INSTITUTUL NAȚIONAL DEMOCRAT

 

Sala de conferințe a Hotelului Internațional București fost, marţi, gazda conferinței de lansare a Institutului Național Democrat(IND), eveniment la care au participat peste 50 de invitați: academicieni, universitari, oameni politici, jurnaliști, reprezentanți ai societății civile și tineri.
Inițiat de un grup de intelectuali național-democrați, IND este o organizație non-profit, neguvernamentală și independentă politic, concepută să pună în acord național-democrația tradițională cu noile realități contemporane și să elaboreze și să pună în dezbaterea publică politici publice menite să contribuie la modernizarea României și salvgardarea națiunii române.
Din alocuțiunile membrilor IND prezenți, depuțatii Daniel Fenechiu și Mihai Deaconu, profesorii Filip Stanciu, Ion Corbu și Eugeniu Posdărascu, a rezultat cu claritate, dorință și disponibilitatea institutului de a colabora deschis și strict pe temeiuri ştiinţifice cu toate instituţiile similare în vederea identificării soluțiilor menite să revigoreze România. Următorul eveniment organizat de IND vă avea loc pe data de 28 martie și va fi dedicat Unirii cu Basarabia.

2048 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.