Extrădarea hackerului Guccifer, dovada suplimentară că suntem o biată colonie!

Recent, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis cererea de extrădare formulată de autorităţile din Statele Unite ale Americii pentru Lazăr Marcel Lehel, celebrul hacker din România cunoscut și ca „Guccifer” sau „Micul fum”. Curtea de Apel Timişoara respinsese, inițial, cererea autorităţilor din SUA privind predarea temporară a hackerului Marcel Lazăr Lehel. Înalta Curte de Casație și Justiție, condusă de judecătoarea Livia Stanciu, cea care-și bagă creditorii la pușcărie în loc să le plătească datoriile (cunoscutul caz „Rarinca”), a schimbat acea decizie și implicit soarta celui judecat deja în România!

Livia Stanciu merge periodic la Ambasada SUA pentru pupatul mâinii stăpânului, alături de Codruța Kovesi (șefa DNA) și generalul Florian Coldea (SRI) despre care se vorbește că ar avea amândoi și cetățenie americană, celelalte două vârfuri ale triunghiului de forță inspirat după modelul stalinist! Atunci, cât de echidistantă poate să fie instituția condusă de judecătoarea Livia Stanciu, care demonstrează că-i doar o umilă unealtă la dispoziția stăpânilor americani?

În fond pentru ce este judecat „Guccifer”, ce mari „crime” a comis? Cică „ar fi spart conturile de e-mail ale unor persoane cunoscute şi ar le-ar fi făcut publice conversaţiile, inclusiv o corespondenţă prin e-mail între fostul secretar american de stat Colin Powell şi europarlamentarul PSD Corina Creţu”. Ce-i așa grav în a face cunoscută corespondența unei cucoane cu apetență înspre oameni politici puternici? A nu se uita că respectiva Corina Crețu, actualmente comisar european, a fost consiliera lui Ion Iliescu, alimentând ani de zile bârfele publicațiilor mondene! Gângurelile adresate lui Colin Powell sunt secrete militare sau de stat? Ce altceva a fost afectat, în afară de orgoliul doamnei respective?

Reamintim opiniei publice următoarele:

„În vara anului 2014, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe hackerul Marcel Lazăr Lehel la şapte ani de închisoare cu executare, pentru că a spart conturile de e-mail ale directorului SRI George Maior, ale europarlamentarului Corina Creţu şi ale unor vedete.

Ulterior, Guccifer a fost trimis în judecată şi în Statele Unite ale Americii pentru fraudă online, el fiind acuzat că a accesat ilegal, în perioada 2012-2014, conturile de email ale unor personalităţi americane, inclusiv membri ai familei Bush, fostul secretar de Stat Colin Powell şi Sidney Blumenthal, un apropiat al familiei Clinton.”

Deci acestea sunt faptele și condamnarea rezultată, în prezent Marcel Lazăr Lehel fiind închis la Penitenciarul Arad.

Vă reamintim „Cazul Teo Peter”, când ucigașul cunoscutului cântăreț a fost făcut scăpat de aceleași „autorități americane”! Autorul uciderii din culpă a fost scos rapid și pe ascuns din România după accidental rutier din data de 4 decembrie 2004. S-a spus despre acesta că nu ar fi doar un simplu pușcaș marin al Ambasadei SUA, ci chiar fiul ambasadorului de la acea vreme. Nici măcar nu mai are importanță, cert este că ucigașul Christopher VanGoethem a fost judecat în SUA, deși omorul prin imprudență a fost comis în România, iar judecătorii americani l-au făcut scăpat!!! Ucigașul a fost achitat de acuzaţia de omor prin neglijenţă de către un tribunal militar din Quantico, Virginia

Ce „parteneri” ne sunt americanii, din moment ce ei aplică legea discreționar, în favoarea propriilor cetățeni și în detrimentul cetățenilor români? De ce pentru un omor prin imprudență comis în România făptașul american este judecat părtinitor în SUA, iar un român acuzat de răscolirea virtuală a chiloților și izmenelor unor politicieni români și americani —  cu fapta comisă în România! —  este oferit spre judecare americanilor. ( Marius Albin MARINESCUwww.justitiarul.ro)

1913 cititori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.